Om ossTromsø mini zoo ligger i naturskjønne omgivelser midt på Hundbergan ca. 15km sør for Tromsø.  Gården har panoramautsikt over Ramfjorden og Lyngsalpene.


Her er både vanlige norske gårdsdyr og mer eksotiske dyr.  De fleste dyrene går fritt rundt, mens noen har store innhegninger med egne små hus der de fritt kan gå ut og inn.

Dyrene er vant til og glade i mennesker.  Alle dyrene har også særegne artige navn som de lyder på når du lokker på dem.

Vi har også et nytt stort grillhus med plass til 60 personer som vi kan fyre opp i  til dere i hvis dere vil grille.  På sommerstid har vi utebord med benker og grillpanne som kan brukes til gårdens besøkende  På gården driver vi også på med hester i form av utleie av stallplasser og ridekurs for barn.  Gården er en godkjent Inn på tunet gård, hvor vi er støttekontakt i grupper to dager i uken og avlastning i helger for barn/unge.


Tromsø Familiepark ble etablert og åpnet av Nina Karlsen i 2006.  I 2009 ble navnet  endret til Tromsø mini zoo.  Nina er daglig leder og driver gården.